Articole Similare

Povestea parfumului tantric…

Povestea parfumului tantric…

Astăzi mă înstrăinez și dau voie necunoscutului să mă surprindă. Rochia neagră și lenjeria intimă de aceeși nuanță o asortez cu parfumul aspru. Mi-l împrăștii peste tot și am grijă ca tot ce-mi doresc să fie sărutat, glezne, gât și mâini să-l înnebunească. Mă așteaptă jos, iar motorul mașinii negre îmi stimulează hormonii. Devin o dorință, iar el păcatul meu necunoscut. Poartă mănuși negre din piele, iar mâinile de pe volan îmi provoacă o stare misterioasă. Zâmbește când mă vede, apoi se grăbește să-mi deschidă portiera. De mult timp nu am mai cunoscut un bărbat atât de galant, sau poate că doar prima întâlnire îl forțează. Paltonul de pe umeri mi-l ia, apoi îmi invită freamătul și corpul dichist în mașina luxoasă. Nu facem cunoștintă și nici nu ne dăm mâinile, dar deja mințile noastre se contopesc, fac dragoste nebună. Simt fiori cum mă invadează în partea de jos a abdomenului și în timp ce ne pierdem în noapte nu vorbim nimic. Ne lăsăm mințile să se chinuie tantric și muzica să acompanieze. Mă duce spre nicăieri, iar dacă își dorește să mă ucidă sau să mă iubească nici nu mă interesează. Starea pe care o am acum potolește orice senzație de frică. Oprește mașina într-un loc pustiu, în mijlocul pădurii. Lumini galbene ocrotite de brazi și de albul iernii îmi dau senzația de liniște, iar parfumul lui îmi provoacă excitație, de parcă, pe ascuns, mi-ar injecta în vene o pasiune nebună.

Contactul vizual este intens, iar ochii lui negri nu se dezlipesc de pupilele mele. Mă soarbe și mă zăpăcește cu jocul lor, mă face să-mi urlu disperarea de a-l atinge, în mine. Cu mâinile goale, fără mănuși, îndrăznește să-mi intensifice starea. Și le lipește de talie tandru, iar cu mișcări fine îmi conduce trupul excitat spre o cameră a hotelului. Intrarea elegantă și lumina caldă a locului îmi provoacă intens o amețeală plăcută pe care reușesc să o asemăn fugitiv cu cea a vinului. Părăsim locul unde se aflau oameni, iar când intrăm pe culoarul lung care conduce spre cameră, îmi izbește corpul de unul din pereți. Se uită la mine ucigător, îmi distruge mintea cu ochii pătrunzători, iar apoi mă sărută cu disperare.

-Parfumul tău mi-a obosit mintea. Îmi șoptește lasciv la ureche după ce o sărută.

Mi-aș dori să-i împărtășesc si eu același sentiment, dar forfota din corp aproape că m-a amuțit. Mă trezesc ca dintr-un vis frumos într-unul  sublim, goală pe așternuturi negre din satin, cu mâinile legate si mângâiată. Îmi adulmecă gleznele și trage hain de acolo toată mireasma, urcă și-mi linge pielea cu disperare, iar când ajunge în dreptul coapselor își adâncește acolo buzele și limba. Se hrănește cu mine până-mi distruge urletul, iar când simte că ajung la orgasm se grăbește să mă pătrundă. Adânc și fără regrete ca și cum acolo, în interiorul meu, își găsește răspunsurile. Răspund supusă tuturor dorințelor lui, iar după ce-mi întoarce corpul cu fața în jos și-mi forțează genunchii și palmele să se cufunde în așternuturi, penetrează din nou, cu aceeași sete de mine. Se adâncește și-mi caută cu disperare geamătul, iar când simte că se amplifică și că nebunia, și forfota mi-o duce spre disperare se grăbește. Îmi izbește cu putere pereții vaginului până când simte că-mi  provoacă în corp ce își dorește. Gem și-mi zbier senzația stranie și misterioasă pe care el mi-o provoacă. Punctul culminant al excitației l-am primit concomitent, îmbătați până la epuizare de necunoscut și de povestea erotică a unui parfum tantric…


Romanele erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/Alexandra-Gheorghe-carti


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL