Articole Similare

Prea vă doriţi toate să fiţi Fashioniste vs Piţipoance.

Nu mai are loc lumea de atâta buzăreală, makeup strident, obraji bine conturaţi şi porcelain face. Nu mai avem loc de schimonosite bine buclate şi aranjate, dichisite şi toate cu ochii albaştri. S-a uitat ce înseamnă naturaleţea, părul vâlvoi şi, iaca să mai apăreţi şi pe facebook fără rimel sau eyeliner. S-a uitat să mai îmbrăcaţi şi voi haine decente. Cum v-aţi pus silicoane, hop şi pozele curg gârla pentru a vă arăta bunătate de bust.

Eu numesc o femeie frumoasă astfel: domnişoara sau doamna care are curajul să părăsească uşa apartamentului fără makeup, fără părul aranjat. O femeie fină, care ştie să poarte ţinutele cu inteligenţa, fără prea multe zorzoane. Diferită în stil, fără sa copie la nesfârşit părul verde, albastru, galben monden, fără să-şi ţuguie buzele pentru a părea mai mari, fără a părea ce nu este de fapt. O femeie frumoasă ştie să vorbească, să se comporte în public, să evite discuţiile de mahala. Degeaba încercaţi să fiţi fashion mereu, dacă mintea voastră doar atât visează, degeaba încercaţi să păreţi culte cu citatele adăugate, dacă nu reuşiţi să le şi aprofundaţi. Degeaba, degeaba aveţi hainele lălâi pe voi, pentru că aşa este în trend, dacă nu vi se potrivesc staturii, degeaba vă tatuaţi sprâncene cât fruntea dacă nu se potrivesc cu faţa voastră prea mică.

Degeaba încercaţi să păreţi fashioniste dacă acest lucru nu vă reprezintă. Până la urmă toate vă treziţi cu părul nearanjat, fără gene şi cu buzele deshidratare, iar dacă din greşeală, telefonul face o poză şi, din aceeaşi greşeală apare şi pe reţelele de socializare. Atunci va fi durere mare, pentru că, din aceeași greseală s-ar putea să nu vă recunoască nimeni, iar in respectiva fotografie să nu apară decât o copilă.

Nu vă doriţi să apăreţi aşa cum nu sunteţi de fapt. Doriţi-vă să fiţi voi, femei demne de a şti să îşi pună frumuseţea în valoare. Nimeni nu zice să nu folosiţi makeup, să nu fiţi aranjate şi îngrijite. Toată lumea îşi doreşte să arătăm bine. Dar înainte de a o face nu mai încercaţi să fiţi „prea” ci doar „aşa cum trebuie”

#alexandragheorghe

 

 

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL