Articole Similare

Să fii fericit, dragul meu!

Să fii fericit, dragul meu!

Ce poate ura o femeie unui bărbat pe care încă îl mai iubește?

Să iubești, dragule, așa cum mă iubești pe mine, să iubești tot ce te înconjoară. Ai grijă de tine și de toate emoțiile tale. Ești sensibil, știu, ca o coardă fină a unei viori. Deși pari atât de puternic, ascunzi cu zâmbetul, emoții și gânduri pe care nimeni nu și le poate închipui. Of, la naiba, câte știu despre tine. Când îți privesc ochii, știu exact ce se întâmplă, când clipești, nimeresc cu exactitate fiecare siluetă feminină care îndrăznește să îți violeze gândurile. Te-am prins de multe ori amăgindu-mă cu minciuna grăită frumos și te-ai speriat. Nu îți puteai închipui că te cunosc atât de bine. Știi ce se spune? Că ajungi să înțelegi atât de bine un om, când el oglindește trăirile celuilalt. Cred că așa s-a făcut, ca de fiecare dată să nu mi se pară că îmi ești un necunoscut…Semănăm mult în alegeri și emoții. Uneori mă speriam și eu, apoi încercam să aprofundez momentul. Nu e ușor să ai lângă tine un om care înțelege tot și care caracterizează cea mai mare parte din celălalt.

Să fii fericit, așa cum îți dorești tu. Alegerile vieții îți aparțin, nu te pot condamna pentru nimic, deși uneori mintea o face. Să iubești viața, să te alimentezi corect și să nu uiți niciodată de Dumnezeu. M-am rugat mult pentru tine, pentru noi. Știu, greșelile ne sunt nenumărate. Uneori nu am știut să ne bucurăm unul de altul lăsând uragane orgolioase să ne afecteze.

Acum…acum, trăim împreună ceea ce Universul, sau poate nu el, a ales. Ți-aș fi spus de mult timp, sau în fiecare zi că locul și viața ne aparține, dar am tăcut. Ca o pasăre amuțită de frig.

Îți voi cânta, dragule, și în altă viață, o melodie pe care tu deja o știi.

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL