Articole Similare

Scrisoare catre hoți.

 

                                                                        Domnilor Hoți,

 

Pe mine politica nu m-a interesat niciodată, nu m-am băgat şi am preferat cu tărie să nu mă implic în aşa ceva. Nu sunt singura, ştiu că sunt şi alţii ca mine. Şi, ştiţi de ce? Pentru ca noi, ăştia cărora aparent nu ne pasă de voi, suferim! Suferim pentru că noi ducem o luptă asidua cu Țara pe care o iubim. Ducem o luptă cu oamenii ca voi, „cu putere” oameni cărora nu le pasă decât de propria persoană, cărora aparent doar exclamă că „vor face bine” când, ca să vezi, faceţi doar rău. Nu mă interesează politica pentru că oameni ca dumneavoastră fac parte din ea, pentru că sunteţi călăi şi nesimţiţi, pentru că vă bateţi joc de Țara pe care dumneavoastră, afirmaţi că o conduceţi.

Am aproape 30 de ani, iar de cinci ani îmi caut locul prin ţară, un loc bun şi cald, un loc unde să mă simt ca acasă, unde să nu muncesc doar pentru a-mi plăti dările la stat şi facturile. Sunt acasă, în Tara mea, dar cu dezamăgire vă spun că mă doare. Trăiesc într-o Patrie care mă doare şi în sânul căreia nu mă mai simt copil, ci străin.

Sunteţi fără milă, iar dumneavoastră în timp ce vă faceţi legile, noaptea, alţii plâng! Plâng pentru că viitorul nostru a rămas să fie condus de monştri, de haini, de parlamentari înfometaţi după o putere josnică.

Nu ne mai amăgiţi! Ieşiţi afară şi lăsaţi-ne să trăim. Ştiu că poate nu toţi ar trebui să fie băgaţi în aceeaşi oală, ştiu că poate nu toţi gândesc la fel, dar uite, ca nişte jegoşi care au decis să schimbe istoria peste noapte, au reuşit să mă transforme şi, tot ce îmi rămâne acum nu este decât să îi urăsc pe toţi. Nu să îmi urăsc Tara, nu! Să urăsc faptul că politicienii penali, hoţii şi şarlatanii au ajuns să o cârmuiască.

Aţi mânjit numele cu sânge, ne-aţi schimbat istoria, aţi ales să ne întoarcem în trecut, schimbându-ne viitorul. Aţi târât visele noastre prin mocirlă, aţi promis că oferiţi ca să aveţi de unde lua.

Dați-ne Tara înapoi, iubirea față de ea, dați-ne visele şi luați-ne ura. Lăsați-ne să trăim mai bine decent, decât bogați și cu ură în suflet.

Vă urăsc domnilor! Aveţi tot dispreţul din partea mea şi a întregului popor.

 

P.S. Sper să ajungeţi scriitori, iar din banii câştigaţi de pe urma cărţilor scrise să trăiţi toată viaţa!

 

Semnat,

Viitorul Țării.

 

 

 

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL