Articole Similare

Scrisoarea unei soții către amanta soțului ei: „Femeia de dincolo, amanta fără prejudecăți şi sentimente.”

Scrisoarea unei soții către amanta soțului ei: „Femeia de dincolo, amanta fără prejudecăți şi sentimente.”

 

Nu te urăsc, nu pot să-mi irosesc viaţa urându-te. În inima mea mocnesc sentimente teribil de murdare, iar dispreţul meu faţă de tine sapă adânc în ceea ce te priveşte ca femeie. Te-ai culcat cu soţul meu, nu te condamn, mi-ai furat tot ce aveam mai de preţ, iubirea lui, nu te desconsider, i-ai furat unui copil, tatăl, eşti lipsită de sentimente, iar pentru că eu nu îţi pot purta decât mila, copilul meu să ştii că te urăşte. Ştii ce înseamnă ura unui copil? Nu ştii, nu, pentru că nu ai avut cum să cunoşti sentimentul acesta. Ura unui copil este sinceră, iar ce creşte acum înlăuntrul lui va trebui să îţi dea gândit peste ani. În ochii lui nu vei fi decât o curvă, o femeie care i-a furat copilăria şi tatăl, o hoaţă de amintiri şi de emoţii pe care copilul trebuia să le aibe cu tatăl său.

Într-un fel sau altul eu te admir! Printre multe alte sentimente de repulsie față de tine, te admir pentru că ai reuşit să câştigi o luptă, una nedreaptă, dar ştii cum? Furând, ai furat tot ce eu am construit, iar după ce” ai câştigat” ai demolat totul, ai surpat sentimentele unui bărbat doar pentru orgoliul tău de al vedea distrus în ghearele tale.

De ce te nu te pot urî? Pentru că pur şi simplu ura este un sentiment prea nobil pentru tine. Desfrânatele ca tine nu cunosc valoarea acestui sentiment, iar din partea ta eu nu mă pot aştepta la nimic. Îţi scriu aceste rânduri, iar stiloul îmi găureşte prea adânc foile, pătrunde în ele aşa cum ai pătruns tu în viaţa noastră, distrugând totul. Irosesc cuvinte şi lacrimi, foi prea multe şi amintiri cu bărbatul pe care tu mi l-ai furat atunci când eu aveam cea mai mare nevoie de el, atunci când familia noastră era fericită. Să ştii că încă îl iubesc, iar el încă mă iubeşte pe mine. Eu ştiu lucrurile acestea pentru că simt, spre deosebire de tine sentimentele mele sunt sincere.

Draga mea, îţi doresc să guşti „fericirea” aceasta, iar eu sunt sigură că deja bărbatul pe care îl ai acum lângă ţine deja râvneşte după alte femei.

„Nu pot sta lângă tine, pentru că nu îţi pot face rău” Aşa mi-a spus.

Ştii de ce? Pentru ca pe mine mă iubeşte, iar pe tine nu. Pentru că mie nu îmi poate face rău, iar cu tine poate risca. Eşti fragilă şi te compătimesc, murdară pe mâini şi pe tâmple, nu ştii cu cine dormi noaptea în pat şi nici nu o să ştii niciodată pentru că bărbatul pe care tu l-ai furat nu este el, este altul, unul pe care tu l-ai transformat în altcineva, într-un om gol, lipsit pasiunea pe care o avea când locuiam în sufletului lui. La mine în inima era alt bărbat, acum la tine ce a ajuns? O marionetă care visează din când în când cum să-şi recâştige familia.

Acum totul s-a terminat, asişti din păcate, draga mea la o poveste care s-a terminat. Omul pe care îl voi iubi mereu a rămas la tine. Ştiu că nu ai să grijă de el aşa cum am avut eu, ştiu că nu ai să plângi aşa cum am plâns eu, ştiu că nu ai să suferi şi ca nici copii nu ai să îi faci, dar mă gândesc, ca în toată aroganţa ta de femeie indolenta ai putea măcar să îl iubeşti, nu aşa cum o fac eu, dar măcar pe jumătate. Te rog să te chinui şi să înduri şi tu tot ce am îndurat eu pentru a-l ţine aproape de copilul meu, să suferi şi să plângi, să ţi se rupă inima, iar pernele să le uzi în fiecare noapte. Nu îţi doresc răul, nu, nu vreau să aduc în relaţia voastră dezamăgiri şi regrete, aşa cum ai adus tu în a mea. Eu nu pot face rău unui om, aşa cum mi-ai făcut tu mie, dar îţi doresc să afli şi tu măcar pe jumătate din toată suferinţa pe care am îndurat-o eu primindu-te în gândurile mele. Ai intrat acolo fără invitaţie, încălţată cu tocuri mult prea mari de cutra, dezbrăcată şi fără sentimente. Nu am ştiut niciodată cum să te cataloghez deşi mereu mi-am dat interesul să te înţeleg.

Pentru mine nu eşti decât o amantă. Una ieftină, cu care orice bărbat îşi doreşte să facă sex şi atât, una care nu cunoaşte cu adevărat presiunea şi pasiunea unui cuplu. Femeia de dincolo, de dincolo de uşă, care atunci când intră, zâmbeşte, se preface că face sex, apoi pleacă.


Iubirea și dragostea sunt două sentimente diferite, iar doar cine înțelege puterea iubirii, poate mânui cu adevărat dragostea. Aceste gânduri sunt ale unei cititoare, scrise/editate de autorul acestui site.


Romanul Erotic Amantele Trecutului îl poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/amantele-trecutului

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL