Articole Similare

Sexul şi frumuseţea sunt inseparabile.

Sexul este ca o emoţie în mişcare. Iar cei care încă mai cred acest cuvânt ca fiind unul ruşinos, cei care nu îi înţeleg cu adevărat valoarea şi nu-l înţeleg, înseamnă că au pierdut o etapă din viaţă, s-au neglijat şi nu au aprofundat de ajuns tainele acestei emoţii. Emoţie din care pur şi simplu ne naştem sau pur şi simplu, ca fiind într-un cuplu sau aventura, renaştem. Această multitudine de trăiri, frumuseţe şi plăcere care unesc cel mai curând, inimi şi îmblânzesc trupuri. Frumuseţea se naşte din iubire, iar iubirea fără dragoste şi sex, moare, încetul cu încetul, din ea nemaiînţelegându-se nimic.

Până nu vom învăţa să înţelegem sexul, nu vom putea înţelege nici viaţa. Pentru ca de acolo izvoraşte, o repetabilă povară, aprofundată prea mult de unii şi neînţeleasă de majoritatea. Până nu ne despuiem şi până nu înţelegem că actul în sine leagă, uneşte şi însănătoşeşte inimi, nu vom putea venera viaţa, darul pe care fiecare îl primim doar aşa, înţelegând legământul, legătura aceasta unică.

Sexul este vindecare, legătură, unire spirituală, înţelegere, descoperire de sine, relaxare, mister. O listă prea lungă, unde încap cele mai frumoase cuvinte. Iar dacă reuşim să le înţelegem, să desluşim cu adevărat înţelesul lor, atunci vom fi salvaţi, iar legătura dintre sex şi frumuseţe va fi unică, exact ca şi între viaţă şi conştiinţa. Ne vom descoperi, iar gândurile noastre, judecăţile, ideile se vor împleti frumos spre descoperire. Spre un lucru minunat de care se vor bucura toţi şi, cel mai important, tu. Sexul este mai mult decât un cuvânt, înţelege-ţi! Doar cei care nu înţeleg cu adevărat acest cuvânt se folosesc de el pentru imagine, pentru „calitate”, pentru a atrage şi pentru a pune pe tava fraze neînţelese. Sexul nu vinde, nu! Neînţelegerea vinde, manipularea şi faptul că intrăm în jocul celor care cred ei, sexul vinde! Inteligenta, frumuseţea naturală, lucrurile de bun gust, simplitatea ar trebui să vândă! Emoţiile, stângăciile, lucrurile neforțate şi lăsate să curgă folositor, acestea ne sunt benefice. Iar sexul, acest cuvânt folosit acum pentru manipulare, neînţeles dar folosit prea des, un paradox al timpurilor noastre, rupe tăcerea timpului. Iar noi ne izbim de neînţeles, tocmai acum, când totul a luat amploare. Când ar trebui să fim mai mult deştepţi decât roboţi.

Trăieşte-ţi viaţa cu frumuseţe, iar tot ce te leagă de acest cuvânt, încearcă-l! Testează-ţi limitele şi atinge-ţi orizonturile fără frică. Fii un om unic, înţelege valoarea cuvântului sex, descoperă-i frumuseţea, iar apoi lasă viaţa să fie frumoasă.

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL