Articole Similare

Și te tratează… exact aşa cum o tratezi!

Cine? Viaţa, iubita, amanta sau mai simplu, femeia.

Femeia, oricare ar fi locul ei în societate, oricare ar fi educaţia şi interesele, dacă este tratată aşa cum trebuie, poate deveni o doamnă. O doamnă eleganta care ştie să păşească la braţul bărbatului ei, o doamnă respectată de către acesta, mâinile fine, părul frumos aranjat şi zâmbetul larg dând de înţeles că cel de care „s-a legat” ştie să o trateze.
Adevărat că o femeie poate să mascheze toate supărările, necazurile, problemele cotidiene, dar oricât ar încerca să ascundă din ele, sclipirea lipseşte.

Femeia nu te tratează cu replică, la reacţiile tale. Femeia te tratează cu prezenţa, exact aşa cum ştii să o înfloreşti, exact aşa îţi va reprezenta şi masculinitatea. Femeia care nu este frumoasă, dar ea radiază, ştie să zâmbească şi să îşi pună în valoare calităţile, este femeia împlinită, tratamentul fiindu-i aplicat cu siguranţă de un bărbat. Că o fi soţul, iubitul, amantul, nici nu mă contează, important este că ea înfloreşte. Femeia nefolosită, se ofileşte, netratata corespunzător, se usucă, uita de ea, dedicându-se în totalitate altei lumi.

Dragele mele… găsiţi-vă bărbaţi să vă lumineze chipul, să vă mângâie acolo unde aveţi nevoie, să faceţi sex, dragoste. Un bărbat care să vă ştie tratamentul şi, pe care, nu-l va uita niciodată. Să nu lăsaţi viaţa, oamenii, bărbaţii să vă întunece chipul şi corpul. Să căutaţi mereu, să zâmbiţi şi să vă bucuraţi de viaţă, nu vă complaceţi şi, nu trăiţi inutil. Lăsaţi-vă iubite şi dacă cel de lângă voi a uitat sau consideră că „sunteţi prea în vârstă” ori prea grase. ori prea slabe… căutaţi, căutaţi, căutaţi. Lăsaţi-vă „folosite” şi iubite de oameni care vă ajută şi, vă înţeleg dorinţele, doar dintr-o singură privire.


Cartea de dragoste Necunoscutul – partea I si partea a II-a o puteți găsi aici: Cu Transport Gratuit


O singură viaţă avem şi putem fi femei şi altfel, nu doar la cratiţă, nu doar făcând curăţenie, nu doar indurând comodităţile…

O femeie este fericită, tratată exact aşa cum o tratezi. Sunt sigură că sunt bărbaţi care ştiu cum să o facă, sunt sigură că sunt femei care ştiu unde să caute şi mai ales, cum.

Femeia dacă nu este tratată aşa cum trebuie, caută în altă parte şi poate, la fel şi bărbatul. Diferenţa face că, femeia caută să fie fericită, iar bărbatul căută să înţeleagă… cum. Unii înţeleg de la prima vedere iar alţii mai greu. Până la urmă totul se învaţă. Important este să învăţăm, dar să nu uităm!

Dacă viaţa tratată aşa cum trebuie îţi oferă reuşite, dar gândiţi-vă femeia… oare cum ar fi?

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL