Articole Similare

Te pregătești să mă gătești?(erotic)

Te pregătești să mă gătești?(erotic)

Te pregătești să mă gătești? Să-ți fiu poveste culinară și să-mi guști poveștile de pe buze? Să mă prepari corect și să mă guși pe nesimțite încă nefrăgezită și aproape necoaptă?

Să rupi din mine bucățele mici, să începi cu sfârcurile și să termini cu buzele. Să lingi de pe ele savoarea și, te rog, nu lăsa nicio picătură de aromă să se scurgă inutil. Savurează-mă până la ultima îmbucătură și până la ultimul strop. Soarbe din mine aroma și satură-te, fii hain și barbar, lasă tacâmurile deoparte, iar apoi degetele să mă mângâie, să-mi pătrundă pielea și carnea. Profită de ea cât este fierbinte și nu o irosi. Pune-mi sare și piper, completează-mi cu ce vrei tu aroma, și haide, linge-ți buzele cu poftă după mine și gustă-mă. Conțin îngrediente pe care foarte greu le găsești. Sunt unică și umedă, cu pulsul ridicat și neînfricată. Sigură pe mine și stăpână pe papilele tale gustative. Mă prezint în fața ta neînfricată, goală și fără resentimente, liniștită și plină de dorință.

Să mă gătești iscusit și să nu-mi lasi aromele să se piardă, iar când vei începe să mă guști, dragule, depărtează-mi ușor emoțiile, iar apoi linge-mă cu patos și patimă , până simți că-mi urlă carnea de plăcere. Până când totul se termină cu bine, iar cel mai fericit dintre bucătar și arome să fii tu.


Cărțile erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL