Articole Similare

Ti-ar plăcea sa ne iubim intr-o noapte ca și cum nu ne-am fi cunoscut niciodată?

Ti-ar plăcea sa ne iubim intr-o noapte ca și cum nu ne-am fi cunoscut niciodată?

Spune-mi, dacă am face cunoștință astăzi din nou și te-ai preface că sânii nu mi i-ai mângâiat niciodată, ce povești erotice ți-ai dori să scrii pe pielea mea? Ce personaj  ți-aș deveni și ce parte a trupului meu ți-ar fi inspirație?

Imaginează-ți că m-ai văzut într-o seară de primăvară așteptând pe o bancă în parc. Sunt absorbită de parfumul copacilor înfloriți și cutremurată de adierea vântului. Stau cu ochii închiși de parcă aș asculta o poveste veche, zâmbesc, iar rochița noua, roșie, pe care tocmai mi-am cumpărat-o, îmi lasă coapsele albicioase la vedere. Mă vezi plină de dorință și îmi simți patima din suflet. Îndrăznești, dragule, să mă deranjezi? Să încerci să-mi violezi mintea cu un zâmbet misterios, iar apoi, să mă iei de mână și să mă conduci în lume? Să fim doi străini care știu ce vor. Eu  vreau sex, iar tu mă vrei cu dragoste. Eu îți doresc puterea și să mă domini, tu îmi vrei trupul sfios ca pe o poezie. Rimă încrucișată și împerecheată, catren pe buze flămânde de iubire.

Răbdarea îți ajunge la limită, îmi umple paharul, calci pe toate urmele mele și lași emoțiile să îmi îmbrățișeze corpul. Simți? Îmi simți excitația și lenjeria cum mi se scurge pe coapse. Gâfâi ca o nebună după misterul dintre noi. Sărutul mă domină, brațele tale, armuri grele peste sânii mei, anunță în corpu-mi zvârcolit extazul. Furtuna sexuală începe, iar noaptea în care noi nici nu ne-am cunoscut abia începe…


Cărțile Erotice . 🔞 
❗️❗️❗️https://stylishedbooks.ro/amantele-trecutului-pachet


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL