Articole Similare

Timp, dragilor, timp mai aveţi?

Timp, dragilor, timp mai aveţi?

Din întâmplare, într-o secundă sau într-un minut v-aţi gândit cumva, dacă timp mai aveți? Nu pentru a merge cu maşina, nu pentru a naufragia peste mări şi țări luându-vă cu voi tot chinul, nu, ci timpul respectiv de care aveţi nevoie, timpul care urlă disperat după voi, cel de care aţi uitat şi pe care nu-l mai băgaţi în seamă. Timp pentru voi, pentru mărunţişurile voastre, pentru o prăjitură, pentru un ceai, pentru a vă privi în oglindă. Timp să aflaţi cine sunteţi şi dacă drumul pe care aţi apucat este bun.

O bună bucată de vreme şi eu am uitat de timp. Uitasem că am nevoie să îl las să facă dragoste cu mine în toate modurile, să mă relaxeze şi să se comporte cu mine frumos. Uitasem că el mă poate şi mângâia chiar dacă de atâtea ori este prea rapid şi hain. Ignorasem esenţa şi importanţa lui. Mă facem că sunt oarbă şi fără scrupule, că nu îmi pasă decât de alţii. Devenisem robot, funcţionam simandicos, iar eu rămăsesem în urmă, înaintea mea punând pe alţii. Am greşit, iar probabil din acele greşeli am învăţat cel mai bine şi cel mai corect. Am învăţat că oricare ne-ar fi poziţia, avem nevoie de noi, de ceea ce suntem şi ce vrem să devenim. Fără noi ne transformăm, iar sub umbra altora devenim roboţi.

Timp pentru iubit prea mult, pentru râs, pentru pierdut timpul prea aiurea, pentru dansat și cântat pentru sughițat si pentru visat? Mai aveți? Stiți pe unde mai este, sau, măcar știți pe unde să-l căutați?

Descoperiţi-vă la timp şi lăsaţi răstimpul să fie în favoarea voastră. Aveţi grijă de inimă şi de plăcerile pe care le purtaţi ascunse. Destupaţi-vă gândurile vechi şi reveniţi la adevărata persoană. Nu va mai minţiţi şi cumpăraţi-vă dragilor, dacă spuneţi că nu-l găsiţi, cumpăraţi-vă timp. Cheltuiţi-vă toate economiile pe el pentru ca eu vă asigur, nu veţi regreta.
Timpul, dragilor, timpul exista! Indulgenţa, puterea de a-i da voie să pătrundă în viaţa voastră i-l va scoate la iveală. El stă pitit în tot ce voi iubiţi.


Dacă dorești să afli misterul amantelor, poți comanda romanul erotic #AmanteleTrecutului aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL