Articole Similare

Timpul trece peste noi iar faptele nesăvârşite la vremea lor… rămân necitite!

Trăiesc mereu sub ţelul: Viaţa este scurtă! Trăieşte-o din plin. Adică o viaţă în care: te naşti, renaşti pentru că iubeşti, greşeşti pentru că eşti om, munceşti pentru mobilizare şi mori.

Nu te abate de la greşeli, pentru că, din ele înveţi, nu spune NU, pentru că, mai târziu o să regreţi, nu trece cu vederea peste visele pe care le ai, ele sigur te urmăresc.

Sunt un om deschis şi gândesc în perspectiva totul, îmi place să încerc binele şi răul indiferent de consecinţe, ştiu că timpul şi viaţa le va rezolva pe toate, iar eu nu voi regreta ceva ce poate mi-ar fi schimbat viaţa.

Toate aceste greşeli, greşeli omeneşti te fac să devii „acel om”, acel om puternic care trece cu uşurinţă peste celelalte mizilicuri ale vieţii.

Suntem un amestec din carne şi oase, un amalgam de idei şi prostii iar nimic şi nimeni pe lumea aceasta nu ne este stăpân. Toţi avem lumea noastră, ne formăm după anumite principii, ne autoeducam şi ne autocunoaştem. Toţi greşim.
Ne alegem semenii după bunul plac şi locurile în care trăim după cursul vieţii.

Aşadar, viaţa este scurtă! Să fii fericit şi liber. Să nu uiţi cine eşti, să nu te abandonezi şi cu adevărat, ai voie să faci tot ce îţi doreşti!
Nu fugi şi nu te speria de poftele tale, analizează, studiază-ţi limitele şi nu alerga spre o persoană falsă, lipsită de prejudecăţi. Alerga spre tine, iar când te regăseşti, rămâi cu tine, cu greşelile tale şi cu gândurile tale bolnave. Cu timpul vei învăţa să te vindeci iar dacă vei învăţa mai greu, să ştii: Niciodată nu e prea târziu!


Cumpară cartea de dragoste Necunoscutul de aici –> și așa vei ințelege de ce iubirea vindecă toate rănile.
 

Comandă Necunoscutul 1 și 2

Cu transport gratuit aici:

 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL