Articole Similare

Vă rog frumos, nu mai folosiţi butonul de live drept oglindă!

Dragii mei dragi, vă rog frumos nu mai folosiți butonul de live drept oglindă. Cumpărați-vă una și acolo să vă admirați prostia. Ştiu că nu ar trebui să mă aflu în postura de a da sfaturi ori măcar de a vă dispreţui prin tot ce afişaţi astăzi, în zilele în care, voi aveţi totul la dispoziţie, degeaba. În zilele în care sunteţi prea trişti pentru a înţelege la ce folosesc toate aceste beneficii aduse de aceasta Eră mult prea evoluată. Aveţi de toate şi, cum spunea mama odată: „aveţi totul pe tavă, nimic nu vă lipseşte, doar învăţaţi”. Noi atunci aveam, da, poate mai mult decât aveau ei acum treizeci, patruzeci de ani, dar cu siguranţă nu aveam mai mult decât aveţi voi acum. Aveţi totul şi nu înţelegeţi nimic! Nu încercaţi să vă puneţi mintea la contribuţie şi, unii dintre voi aşteptaţi să vă pice din cer, milă.

Circulă pe internet sumedenie de fotografii, filmuleţe, articole etc. care ar putea să vă mişte măcar puţin rotița, încât, să realizaţi că, aflându-vă în postura Live -urilor, ar trebui să transmiteţi ceva: emoţie, plăcere, măcar rutină sau orice frumos împrumutat de la alţii.
Aveţi tupeu şi multă nonşalanţă, purtaţi indolență în priviri fără să ştiţi de fapt ce înseamnă a fi LIVE, fără să ştiţi ce înseamnă să vă asculte/privească o mână de oameni, dacă nu o țară.

Vă rog eu frumos nu mai poluaţi, nu mai fiţi dezinteresaţi de noi, ceilalţi care dintr-o fatală greşeală trebuie să privim ce ar trebui să priviţi voi, de fapt,  în oglinda voastră personală. Să vă priviţi prostia, dezinteresul şi neînţelegerea faţă de tot ce vă înconjoară. Să vă priviţi în sticla aceea chipul murdar de neştiinţă, de întrebări fără răspuns. Să vă priviți chipul mult, să vă priviți când plângeţi şi când râdeţi, când recitaţi nişte versuri sau când vă pregătiţi un discurs, iar abia când o să înţelegeţi şi, când o să realizaţi de fapt cine se afla în oglindă, abia atunci să aveţi curajul de a intra Live. Abia atunci să fiți in stare să suferiți de narcisism si ipocrizie. Cand veți realiza că prostia nu este deajunsă pentru fi live!

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL