Articole Similare

Văd lucrurile atât de diferit faţă de unii încât, uneori cred că sunt o persoană nebună.

Văd lucrurile atât de diferit faţă de unii încât, uneori cred că sunt o persoană nebună.

Faptul că mă leg de orice lucru din viaţa mea, că analizez atât cât îmi este cu putinţă oamenii din jurul meu, că ador natura cu toate schimbările ei, că iubesc viaţa şi că refuz să fiu tristă mă face să mă simt diferită faţă de restul. Faptul că pot privi cerul la nesfârşit fără să mă satur de culorile lui şi ca vremea mă inspiră şi mă dictează, ca ploaia mă udă şi îmi dă fiori, că ador muzica clasică şi cea rusească, că sunt veselă şi îmi place să dansez mă face să devin ciudata sub privirile altora.
De ce? Pentru ca această viaţă mă inspiră atât de mult încât în orice secundă aș putea declara o poveste. Observ atât de multe lucruri, iubesc tot ce mă înconjoară şi uneori mai şi greşesc. Pentru că tot ce mă defineşte trăiesc la maxim, iar uneori mai şi exagerez. Din această cauză, pentru că din punctul meu de vedere sunt un om normal, iar în gândurile lor par a fi o nebună. Uneori mă simt stânjenită şi mă gândesc dacă greşesc cu ceva. Mă simt încolţita şi defavorizată, catalogată drept o visătoare, înlăturată uneori.

Văd lucrurile diferit. Nu mă mai uimeşte nimic, trăiesc fiecare secundă ca şi cum ar fi ultima, inspir şi expir, beau vin, las oamenii să mă vorbească iar eu sunt fericită în ciuda lor. O fericire nebună, una pe care ei dacă ar trai -o probabil nu ar înţelege-o. Nebunia mea este una misterioasă, în care unii, alţii dacă ar pătrunde probabil s-ar speria. Pentru că atât de multe lucruri gândesc şi atât de multe lucruri mă interesează încât, uneori, mă gândesc: Oare cum reuşesc să fac faţa? Tot ce văd, tot ce aud, tot ce cânt şi citesc, tot ce dansez, mă alcătuieşte.

Știți ce? Eu prefer sa rămân așa. Mai bine fericită si nebună, decât tristă și normală. Prefer să mă lupt cu metehnele mele, decât cu metehnele lor. Până la urmă ce poate fi nebunia? Decât suma tuturor alegerilor noastre. Rele sau bune fac parte din noi. Pe unii îi caracterizează, pe unii îi pune la colț, iar pe alții îi injosește atunci când nu este folosită așa cum trebuie.

Sunt un om nebun cu o mie şi ceva de visuri, un om care îşi poate picta viaţa în toate culorile, unul pe care dacă îl întrebi… Ce mai face? El îţi răspunde politicos: Ce vreau!


Cărțile erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL