Articole Similare

Viața este o amantă, iar eu c***a ei de schimb.

Viața este o amantă, iar eu c***a ei de schimb.

O curvă luxoasă, ceva de care se folosește rar, iar când o face știe exact unde să atingă. Sunt o femeie echilibrată, mereu am căutat să fiu așa: echilibrul în schimbul depresiei, putere în schimbul bolilor. Nu-mi neg pasiunile și nevoia de a evada, nu renunț la ceea ce iubesc ușor, nu-mi înstrăinez trupul doar pentru plăcere, pun accent pe sentimente, dar și pe loialitate. M-ai mințiti, bârfit, judecat fără să-mi cunoști viața? atunci locul tău din viața mea a dispărut. Pot fi curva vieții, pentru că ea este amanta supremă de care cu toții ne folosim vrând-nevrând, dar nu voi fi niciodată curva lor! Eu sunt curva mea, curva vieții mele și niciun neghiob trezit peste noapte stăpânul universului nu se va folosi de abilitățile mele feminine doar pentru folosul lui.

Femeia este dar pentru pământ! Viața îi dă viață, iar viața ei este pentru viață. Curvă, amantă, soție, iubită, nu contează, femeia este zâmbetul și amarul vieții.

Îmi asum greșelile, regretele, paharele cu vin înghițite hain, vorbele în vânt și bărbații pe care nu am reușit să îi iubesc, dar niciodată nu voi fi curva lor! Nu! Voi fi curva ei, pentru că așa cum mă ridică și mă coboară ea, niciun bărbat nu va reuși vreodată să o facă…


Romanele erotice scrise de mine aici: https://stylishedbooks.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL