Articole Similare

Viața fără sex e ca sexul fără viață.

Viața fără sex e ca sexul fără viață.

Nu există viață fără frumusețe, plăceri, pasiuni ascunse sau fantezii. Ură, prejudecăți, instabilitate, prea mult stres, lacrimi, iluzii deșarte. Ne izbim de marginile lor mereu. Suntem păziți de sentimente și orgolii, oameni cu incertitudini și discernământ. Iubim sau nu iubim, ne place sexul sau nu, el face parte din viața noastră, pentru că el dă viață.

Drumuri vechi și drumuri noi, întâlnim mereu puzderie de suflete și zâmbete. De unele te poți îndrăgosti pe loc. Fie femeie sau bărbat, oamenii intră în inimile noastre fără invitație.

SEX – cuvântul care mărește pupilele și întărește sfârcurile. Un cuvânt excentric mereu controversat. Unica plăcere sinceră din viața noastră.

Înțelegem sau nu, acest cuvânt poate schimba vieți și relații.

Cât de important poate fi el într-o relație? Mai important decât inimioarele și dulcegăriile  aruncate fără rost. Mult mai important decât un telefon sau o mașină, o bijuterie foarte scumpă sau o plimbare la Paris. Sexul într-o relație este hrană. O masă care conține toate caloriile necesare. Lipsit de inhibiții și preconcepții, sexul poate uni.

Orice poziție indecentă vizualizată în pat de partenerul tău poate pune pirostiile relației tale. Nu-ți trebuie curaj, ci iubire și extrem de multă pasiune! Închide ochii și dă-ți voie să exiști, iubește-te și lasă-te explorată. Nu pățești nimic! Ci doar pur și simplu dai voie corpului tău să se relaxeze.

Dă voie erotismului să te cuprindă, să-ți facă viața mai frumoasă. Pentru că tot ce trăim nu poate fi alcătuit doar dintr-o regulă monotonă. Nu! Lasă-l să te lingă, să-ți sărute pielea și să te facă să-ți urli incertitudinile. Penetrează și lasă-te penetrată, înainte ca viața să apuce să o facă.

Normalitate – asta este sexul într-o relație. Un obicei tandru și excitant despre care doar voi doi știți.


Cărțile erotice scrise de mine le poți găsi aici: https://noicecitim.ro/pachet-amantele-trecutului


 

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL