Articole Similare

Vreau să-ţi fiu fantezia pe care o ai în minte şi în inimă.

Vreau să-ţi fiu fantezia pe care o ai în minte şi în inimă.

Mi-am închipuit de atâtea ori ca eu în tine am renăscut, iar pe buzele tale, ori că am fost minciună, ori că am fost mister sau blestem, acolo mi-am jucat toate rolurile iubirii. Mi-am adjudecat soarta, mi-am ratat un alt viitor în favoarea ta, iar prin ochii tăi eu mi-am dorit să devin ce încă nu poţi exprima în cuvinte. Lucruri pe care deşi nu le poţi vorbi deschis eu deja le ştiu. Am ştiut să le analizez profund, să pătrund în inima şi gândurile tale, să ştiu exact ce îţi doreşti. Iar acum ştiu! Ţi-am fost o fantezie, iar tu încă nu ştii că eu îţi pot fi totul.

M-am jucat cu mintea ta, da! Aşa este! Nu neg şi nici nu mă feresc să îţi recunosc. Am intrat acolo desculţă şi goală, fără sutien sau alte lucruri complicate. Fină şi intrigată, curioasă şi nemiloasă, stângace uneori dar chibzuită. Am pătruns ca şi cum aş pătrunde într-o casă nouă unde pe viitor trebuie să mă mut. O casă unde am fost nevoită mai întâi să fac curăţenie pentru a vedea cu adevărat frumuseţea. Da, dragul meu, frumuseţea inimii tale. Am intrat acolo nepoftită pentru că aşa m-au manat sentimentele, pentru că dacă nu aş fi făcut acest lucru, probabil mai târziu aş fi regretat.

Ce am găsit acolo ? Pe tine cel adevărat. Cel care uneori se fereşte de adevăr pentru a nu-i răni pe cei din jurul său. Cel care cânta chiar dacă nu are voce, cel care se ascunde atunci când suferă. Am fost entuziasmată de curajul şi tenacitatea ta, de sentimentele pe care le porţi pentru oameni şi, mai ales, surprinsă atunci când am ajuns la mine. Atunci când m-am lovit de portativul de pe care tu cânţi mereu acele versuri neînţelese. Acolo m-am găsit eu, o melodie frumoasă dar neînţeleasă, o multitudine de întrebări fără răspuns, fantezii şi erori, placeri ascunse şi mister. Am zâmbit, iar de atunci am ştiu că în orice cântec neînţeles de mine, mă aflu eu, în tine, pe buzele tale, pe limba ta, în inima şi mintea ta. O fantezie neînţeleasă pe care vreau să o desluşim împreună. Îţi dau voie dragule, îţi dau voie să mă schimonoseşti în toate limbile, să faci dragoste în toate catrenele, iar refrenul să îl cântăm împreună.

Da! Vreau să îţi fiu fantezie. Una simplă şi complicată.


Cartea erotică o poți găsi aici: https://stylishedbooks.ro/produs/amantele-trecutului/


Photo Alex Busu

Alexandra Gheorghe
ADMINISTRATOR
PROFIL